23 Aralık 2009 Çarşamba

KALP 1.1

Eveeeeet, bugünkü programda tek kalbe sahip olanlar için, eş kalp nasıl yüklenir!! bunu paylaşmaya çalışacağııımm,, Bizim sahip olduğumuz kalp 1 dir, dahili olarak üretimden varolan. Kalp 1.1 eklentisi ile optimum düzeye nasıl gelinebilir birlikte görelim!! Programın devamının size yarar sağlayabilmesi açısından bir kalbiniz olduğuna emin olduktan sonra tüm dikkatinizi vermenizi istiyorum,, (eğer bahsedilen ürün elinizde mevcut değilse lütfen takip etmeyi bırakın çünkü kalp 1.1 eklentidir ve ancak kalp 1  sistemi üzerine kurulabilir)




*Kalp 1.1 i yüklemek kimine kolaydır kimine zor ve yalnızca "bir ömür!!!" sürmektedir.
-Kalp 1.1 i çalıştırmak için tüm beden gereksinimlerinizin ve beyinsel fonksiyonlarınızın uyumlu olup olmadığını kontrol ediniz, Temel sistem gereksinimleriniz hakkında ayrıntılı bilgi için deniz kıyısında demli bir bardak çay eşliğinde düşünmek faydalı olabilir!!


*Yüklemeye hazır mısınız?
-Sizin için ideal eş kalp olduğunu düşündüğünüz bedenin sahip olduğu gözlere derin derin bakarak kalp 1.1 i yüklemeye başlıyor ve şehvet dolu aşk deneyimine doğru yola koyulmuş oluyorsunuz. Yükleme işleminin başlaması ardından kırmızı renkte "dosya karşıdan yüklensinmi?" iletişim kutusu görebilirsiniz (şayet böyle bir kutu göstermediyse karşı taraf, doğru yükleme de değilsiniz demektir,, cancel a basarak iptal edin) Bu iletişim kutusunda "programı geçerli bedende çalıştır"ı seçerek yükleme işlemini tamamlayın.

*Tebrikler!
-Başlangıç için büyük bir adım attığınızı ancak asıl zor sürecin bundan sonraki dönem olduğunu belirtmekte fayda var. Eklentinin diğer fiziksel ve zihinsel aktivitelerle çakışırak travmalara yada sistem çöküşlerine yol açmaması açısından zamanınızın büyük bir bölümünü bu eklentiyle geçirmeniz yararınıza olacaktır.


*Yardım / S.S.S (Sıkça Sorulan Sorular)
-Ben kalp 1.1 eklentisini yükledim fakat aklım kalp 1.2 eklentisinde kaldı. Acaba kalp 1.1 eklentisi yüklüyken kalp 1.2 eklentisini de yükleyebilirmiyim?

+HAYIR. Kalp 1 sistemi yalnızca tek eklenti yüklencek şekilde dizayn edilmiştir. Eğer ki kalp 1.2 eklentisi yüklemek istiyorsan öncelikle kalp 1.1 eklentisini sistemden kaldırmalısın.. Ama yok illa ben iki eklentiyi birden yüklicem diosan, sen bilirsin, "bokunda boğul!!"


-Kalp 1.1 eklentisini yükledim fakat bazı özelliklerini upgrade ederek geliştirmek istiyorum. Mümkünmü?

+Ne yazıkki "hayır". Kalp 1.1 eklentisi mevcut özellekleri değiştirilemez, salt okunurdur ve eğer olduğu gibi kabul etme erdeminden yoksunsanız gelecekte büyük sorunlara yol açılabilir!!


-Şimdi bende kalp 1.4 eklentisi yüklü. İşte bu 1.4 eklentisi ile önceden yüklü olan 1.3 eklentİsinin veri yolu kesişti. Çok zor durumdayım. noluurrrrr yardım edin utquality beeeyyyyyyyyy,,

+Kalp 1.4 eklentisini tüm inandırıcılığınızla geçmişinizden sıyrılıp kendinizi yalnızca ona adadığınıza inandırmaktan başka çare yok. Eğer ki kendinize güvendirmekte zorluk çekiyorsanız durum vahim bir hal alır. Ortaya çıkabilecek muhtemel arbededen şirketimiz sorumlu değildir,, (eklentileri birbirleri ile karşılaştırmamaya özen gösterin!)


-Kalp 1.1 eklentisi uyumluluk sağlayamadı, sistemden nasıl kaldırabilirim?

+Bu eklentiyi silmesi, yüklemesinden biraz daha zordur! Öncelikle kalp 1.1 eklentisinin sistemdeki yerini hatırlatacak tüm öğelerden kurtulmalısın. Eklentinin sisteme ne tür hasarlar verdiğini iyi analiz ederek silme konusunda kesin karar verdikten sonra aşağıdaki yönergeleri takip et;
1) çevrende eklentiyi hatırlatabilecek her ne var ise shift+delete+enter,
2) zihninde eklenti ile ilgili ne kadar hatıra varsa shift+delete+enter,
3)  Kalp 1 üzerinde ne kadar duygu var ise shift+delete+enter,,

Yasal Uyarı= Kalp 1.1 eklentisini bir kere kurduktan sonra ne kadar silmeye çalışsanızda tüm ömrünüz boyunca etkilerinden kurtulamayabilirsiniz!!

4 olağanüstü yorum!:

Adsız dedi ki...

sistemle duyguyu anlatmak yani bilgisayar-teknik kafalar için biraz bazılarına çok lazım :)

utquality dedi ki...

tabii, her kalbe bi "ek"lenti lazım,,))

teşekkürler,,

oozgeee_ dedi ki...

bu veri yolu kesişmesi durumunu yaşadım bende.. hakikaten yeni sürüm eski sürümün izlerini silmeye çalışıyor gereksiz yere, sisteme adapte olamıyor bu yüzden, sürekli bir güvensizlik ve sonuç: ağzınla kuş tutsan da ayrılık :)))

utquality dedi ki...

ortaya çıkabilecek muhtemel karışıklıktan şirketimizin sorumlu olmadığını belirtmiştim:PP üzgünüm,,))