29 Ocak 2010 Cuma

İhtiyacım Fikrinize, lütfen esirgemeyin!!

Konu çok basit oysa ki,,, eski ve unutulamayan bir aşk mevzubahis,, bir şekilde tekrar başlamanın eşiğine geldik fakat kararsızlık uçurumunda sürükleniyorum,, bir yanım "yaşanmış bitmiş, denenmişin demesi olmaz" diyor diğer yanım "hala deliler gibi aşıksın ve seviyorsun, bir şans daha",, Ne yapmayılım? söyleyin hadi!!

11 olağanüstü yorum!:

Adsız dedi ki...

eğer hala unutamamıssan bence baslamalısın

ÇitLemBik dedi ki...

zor mesele. yani aşklarda ikinci şans bana çok saçma gelir. devam etseyi zamanında devam ederdi diye düşünürüm. ama ya hatalarından pişmansa? diye bi soru da çıkıyor ortaya. halinden tavrından yola çıkıp anca kendin verebilirsin kararı bence.

leyla dedi ki...

Derin bir nefes al.. Kulağını kalbine yasla. ne yapmanı istiyorsa onu yap.. An'ı , yaşamaya bırak kendini..

SserenayY dedi ki...

Aynı durumda sayılırım, aşık olduğum ve bana aşık olan biri var ama o güvendiği insanın yanında.. Ve biliyorum ona duyduğu güven herşeyden önde..
Güven kolay kazanılmıyor ve çok önemli. Güvenebiliceksen, temelleri sağlam atıcaksanız bu defa şans verilmeli bence:)

Adsız dedi ki...

şu yaşadığın hayatta neyin garantisi var ki???evet klasik bi cümle belki söylediklerim ama sen ilk defa bu ilişkiye o insanla başlarken de birgün nasılsa biticek diyemi başladın?ya da bi yenisiyle öyle olarak mı başlıycaksın??bence dene ne kaybedersin...

Müge dedi ki...

Sen zaten aslında kararını vermişsin ve ihtiyacın olansa sadece destek.. İstiyorsun ama endişelerin var. Endişelerin var ama istiyorsun. Ve isteğin endişelerini yenmeye hazır. Her şeye rağmen olası olumsuz sonuçlara hazır olacak güç var mı içinde, bunu sor sadece kendine. Ben bile heyecanlandım :)

Soruna cevabım: yürü be Utku!

Özgür dedi ki...

Bence ilki. Her ne olursa olsun tamamen bitmişse, bitmiştir.

incidestan dedi ki...

defalarca denemiş ve ağzının payını almış biri olarak asla! diyorum ama biliyorum ki gönül ferman dinlemez biliyorum ki ortada bir aşk varsa dağ olsa dayanmaz.. ve yine biliyorum ki ne sadece mantıkla ne de sadece kalple mutlu olunmaz..
ben bu aşk için herşeyi yaptım ve gönlüm rahat diyorsan arkana bakma ama bu aşk son bir şansı hak ediyorsa bi daha düşün ve kalbini dinle bence..

oozgeee_ dedi ki...

geç kaldım muhtemelen ama yine de fikrimi belirteyim...
her aşk diğer aşklardan farklıdır. kendimiz bile farklı ilişkilerde farklı davranabiliyoruz. o yüzden sen ne yaşadın bilmiyorum ama eğer bitme sebebi affedilemeyecek şeyler olsaydı bu noktaya tekrar dönülmezdi sanırım... ikinizde istiyosanız deneyin, zor ama iki kişinin de eskiye dair hiçbişeyi ortaya sürmediği sürece mutlu da olunabilesi bi durum...

ÇitLemBik dedi ki...

eee sonuç?

utquality dedi ki...

sonuç: aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlara ulaşamazsın! kaç-kurtul.