12 Aralık 2009 Cumartesi

Sismik Dalgalarda Mistik Karşılaşma (kök olmak yada olmamak)


Şer, hayrı nasıl barındırabilir? Tezat kavramlar aynı tepside harmanlanabilir mi? Her şerde bir hayır vardır sözü basit bir teselliden mi ibaret?

(Hayrı şerri kayda değer bir ömre ithafen okuyorum bu şarkıyı gel de dinle. Yanlı yanlış cümlem de yok ki biliyorsun ve bana müsaade,,)


Bir süre önce duygusal aktivitelerimde ki çöküş
enstantanelerinden birinin tekerrürü esnasında, pörtlemiş gözlerimi monitörün radyasyon saçan merkezine dikmişken, bir yazıyla karşılaştım; "BA** JULI***** ROME***** SİKLEM*****". Ruhumda ki nötralize vaziyet yüzümdeki tebessümle senkronize şekilde pozitife dönme eğilimine teşebbüs ettiyse de ahvalimde ki karamsarlık "o kadar basit değil" diye seslendi, "kötü adam gülüşü" eşliğinde.. -Ha s*ktir, dedi gözlerim o karamsar adama ve devam etti kararlılıkla . Tüm riskleri itti ardına ve daldı faili meçhul kelimelerden oluşmuş mistik girdaba. Bir daha da çıkamadı!

Onu kovalayan bişeylerden bahsediyordu "fail" bir yazısında, kıyamadım!! Oysa ki tüm yavru köpekleri yok etmek isteyecek kadar acımasızdı yada öyle görünmek istiyordu, bilmiyorum. yine de kıyamadım!! Huyum deildir aslında, gittim bi de yorum yaptım. "bi yolunu bulsam da diyalog kursam" larda olduğumu sonradan farkettim tabi,,

Kafiye yapılarımın nereye açıldığını bilmediğim penceresi oldu birden, ufkumda ki açısal genişlemeyi temsil etti, hayat arabamda ki co-pilot. Yokluğundan haberdar olduğum fakat tanımlayamadığım puzzle tanesiydi, büyük resmi gösterdi!!

Ufak bi sohbet ettik, sonlara doğru "garip" dedi!! körsün dedi, yap dedi, bul dedi, edin dedi,, ufak bir kök'e su serpiştirdi,, Ve tüm bunlar bi "an"da oluverdi!!

(**Masumum diyemem hayatım az da olsa kirli, farazi bu aşk bana üstlenemem belki. Yandığında yandığımı gördüm içten içe. Sakın kaptırma kendini süslü bir Piç'e!!)

0 olağanüstü yorum!: