14 Aralık 2009 Pazartesi

At Boku Şekli?


Gece gece nerden geldi aklıma,, Ne atı ne boku? (b*k değil direkt "bok" yazıyorum sansüre gerek duymadan, şikayeti olan terketsin!!) Hem o ne iğrenç bi hayal gücü ürünüdür. Düşünsene, at ıkınıyo yapabilmek için, koskaca yaratık,, kabız sonrası boşaltımı hayal bile edemiyorum.
"Bağırsaksal trajedi"(yazının ismi bu olabilirdi aslında) "Ata"larda kafayı takmış bi dönem at bokuna, atın hareket hızıyla dışkının dışa vurumu arasında bağıntı kurmayı fln denemişler(hızlı giden at, seyrek düşen bok). İlginç. söylerken ne amaçlamışlar o da belli deil. Ne diyorsunuz yani? 1)yavaş git 2)"at"sın 3)boksun 4)bir boka yaramazsın (bokum bana yarasın:S)

Herneyse, işin boku çıkmadan çıkalım makattan. At boku 2 şekildir; 1)yazının giriş kısmında açıklamaya çalıştığım gibi 2) Yapmakta kararlı olduğu işi yada herhangi bi faaliyeti yada faaliyetsizliği eline yüzüne bulaştıranlar için kullandığım terim!! Olayın mecazi boyutu -2. şekil olmakta bu- üzerine birhayli düşündüm bugün "hayatımdan acımasız kesitler" programını izlerken zihnimde. Programın raytingleri iyi olsa gerek son günler de hergün aynı saat ve aynı yerde! Dev ekran full hd kalitesinde, birbiri ardına kronolojik örneklendirme. Kafa kafa değil "enformantel mantalite".

Yayın akışı,, akıyor yayın. İzledikçe hatalarımı, at boku oluyorum birden. Sarışın bi bebek beliriyo ekranda ve ona yaptığım ardı ardına hata. En yakın dostlar, oynamışım gene yanlış ata!?! Ona neden böyle davrandın, burda neden kolaya kaçtın, şunu neden saklamadın, bunu ondan almalıydın! izleyici etkileşimi bu sanırım. ekranda sana benzeyen biri çıkar, hem haykırır hem yargılar. Hak veriyorsan hele bu ithamlara ötesi yok işte, at bokusun sen,, yada ben!!

Az sonra "rtük"ü arıycam. İzlemek istemiyorum bu gece serzenişleri, bu gece insan kalayım, at bokuyum, biliyorum, kendime acımasızım,, ama bu gece değil,, başka bir zihne misafir olayım!!!,,

2 olağanüstü yorum!:

Özgür dedi ki...

Blogun tek izleyicisi benim beni de kovuyor musun yani. Hıh. :DD

At bokuna bile bir şeyler yazabiliyorsan yolun açıktır yani. :D
Başarılar...

utquality dedi ki...

Kesinlikle hayır,, kovmak? ne haddime? Yeni filizlenmis bloga ziyaretin, onur verdi tam aksine!!

Boktan bile enerji üretilebiliyorsa günümüzde, düşündüm ki; bende birşeyler yazabilirim üzerine!! ufak, tepek,, naçizane!!