25 Kasım 2009 Çarşamba

İKİLEM

Kalp = Etme müdahale hayatıma. Bıraktım yokuştan aşağıya, yumdum gözlerimi, sığındım ilah'a. Dokunma, sensizlikle yaptığı savaştan yenik çıkmış ruhuma. Göremiyorum artık kendimi, baktığım aynalarda. sol yanım sancılarda. Senle geçirdiğim zamanın özlemiyle dalmak uykuya ve uyanmak sensiz bir sabaha.

Mantık = Kaç kere düştün sen ve sonra kalktın yardımsız, düşünsene. Düşünsene, yalnızca bir hayal kırıklığı daha. Ne kadar acıtabilir ki? Gözünden akan üç-beş damla yaş daha!!

Kalp = Karanlığın alacasında, okyanus ortasında girdapta. Hangi bahane avutur bilmiyorum, bahanemde yok aslında. Gömesim var kafamı kuma. Geri kalan umrumda değil, ister yakıla, ister yıkıla. Biçare dilimde onun ismi hapsola,,

Mantık = Hadii yapma. Güçlüsün sen, gelebilirsin üstesinden. Aralık, ocak, şubat, mart. Karıncalar mutlu yuvasında, sende çekil kabuğuna. Ayar çek duygularına. Ders al, sonuca var. En başında istemiyordun, hatırlasana. Her defasında gittin gittin geri döndün. Planların vardı, hani bu aşk olmazdı? Bak olmadı da. değdimi yıprandığına, nasıl hesap vereceksin onun heyecanıyla ürettiğin o kadar kan'a.  Sözün vardı kendine, uygulamadın. Aklını devre dışı bıraktın. Hislerini seçtin, uslanmazsın sen, işte yine diplerdesin..

Herneyse.. Gelebilirsin üstesinden. Sil şimdi o ismi zihninden.  Hayatına bak, KARANLIĞI AYDINLAT,,,
LIGHT UP THE DARKNESS,,,

0 olağanüstü yorum!: